Ovog septembra se obilježava 30ta godišnjica od osnivanja Bošnjačke islamske zajednice ‘Gazi husrev beg’ u Torontu (BIZ GHB)

Starts: September 21, 2013 at 12:00 pm
Ends: September 21, 2013 at 10:00 pm

Dzemat BIZ GHB, 3 decenije djelovanjaOvog septembra se obilježava 30ta godišnjica od osnivanja Bošnjačke islamske zajednice ‘Gazi husrev beg’ u Torontu (BIZ GHB). Ovaj džemat je osnovan kako bi udovoljio svim vjerskim i kulturnim potrebama bošnjačke muslimanske zajednice u Južnom Ontariju, naročito na području GTA.

Svi su dobrodosli da zajedno obilježimo ovaj važan datum, te da se bliže upoznamo sa aktualnim i dolazećim aktivnostima u našem centru. Ovo je prilika da se susretnete i razgovarate sa imamima i članovima Odbora i aktivistima džamije. Detaljan program obilježavanja može se naći na posteru dizajniranom za ovu priliku.

Dio programa su i svečani ručak i večera u subotu, 21. septembra. Ako imate bilo kakve komentare ili sugestije, molimo da ih postavite ispod.

Molimo vas da proširite vijest o ovom događaju i da pozovete ljude da dođu kako bi bili u prilici da se susretnu sa našim ljudima iz cijelog Ontarija i šire. Novi detalji će biti objavljeni uskoro, pa nastavite provjeravati ovu stranicu kako se približavamo godišnjici.